Новини

листопад, 2007

Впроваджено в експлуатацію автоматизовану систему керування цементним млином №9 на ВАТ "Миколаївцемент". Детальніше з автоматизованою системою можна ознайомитись тут (pdf-версія на англ. мові 1,1 Мб >>)

жовтень, 2007

Впроваджено в експлуатацію автоматизовану систему керування дільницею випалу керамзиту і управління пальником обертової печі на на ЗАТ "Самбірський керамзитовий завод"... (далі >>)

червень, 2007

Електронну пошту до проектного і виробничого відділів ТзОВ "ВОТУМ" просимо надсилати за новою адресою tandem@com.if.ua

травень, 2007

Електронну пошту до головного офісу ТзОВ "ВОТУМ" просимо надсилати за новою адресою votum@if.net.ua>

лютий, 2007

Розробки ТзОВ "ВОТУМ" в галузі виробництва цементу були представлені на Міжнародній конференції UkrCemFor 2007, яка проводилась 14-15 лютого у м. Яремче... (далі >>)

січень, 2007

Впроваджено в експлуатацію автоматизовану систему зважування і дозування компонентів клею на підприємстві ТзОВ "Енія", м. Калуш. Складовими частинами технологічного процесу приготування клею є: послідовне наповнення бункера компонентами клею з контролем ваги бункера і кожного компонента, змішування компонентів клею, подача готового клею на наступну ланку технологічного процесу. Головною особливістю системи є застосування ваговимірювального обладнання SIWAREX фірми SIEMENS... (далі >>)

ТзОВ "ВОТУМ" © Всі права застережено, 2013