Новини

листопад, 2014

Впроваджено в експлуатацію "Автономну систему контролю за роботою свердловини №64 Семиренківського ГКР (телеметрія свердловини та охоронна сигналізація)" на базі контролерів ILC 151 GSM фірми Phoenix-Contact з передачею даних через GSM та верхній рівень на базі WinCC фірми SIEMENS на ПрАТ «Нафтогазвидобування» (с.Ковалівка, Полтавська обл., Україна)

жовтень, 2014

В жовтневому номері за 2014 ICR International Cement Review надрукована стаття "Staying in control" (стор. 31-33) про впровадження ВОТУМ системи керування PCS7 фірми SIEMENS на ВАТ "Волинь-Цемент" Dyckerhoff (м.Здолбунів, Рівненська обл., Україна). Ви можете зкачати pdf .

квітень, 2014

В журналі СТА 2/2014 ("Современные технологии автоматизации", http://cta.ru ) надрукована стаття "Система дистанционного контроля скважин и управления установкой комплексной подготовки газа". В статті описана інформаційно-вимірювальна система контролю газових свердловин та установки стабілізаціїї конденсату, яка впроваджена на «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» (с.Яхники, Лохвицький р-н, Полтавська обл. Україна). Ви можете зкачати pdf .

квітень, 2014

Впроваджено в експлуатацію «Систему дистанційного контролю роботи свердловини № 59 Свиридівського ГКР» на базі контролерів ILC 150 GSM фірми Phoenix-Contact з передачею даних через GSM та живленням від сонячних батерей з використанням бездротовых давачів фірми Emercon на «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» (с.Яхники, Лохвицький р-н, Полтавська обл. Україна)

березень, 2014

Впроваджено в експлуатацію автоматизовану систему керування електростатичним фільтром печі 106, в частині розробки програмного забезпечення, на ВАТ "Воскресенськцемент" Lafarge (м.Воскресенськ, Московська обл., Російська Федерація)

січень, 2014

Розроблено нову версію і дизайн сайту. Стара версія доступна за адресою

ТзОВ "ВОТУМ" © Всі права застережено, 2013