Новини

грудень, 2011

Впроваджено в експлуатацію автоматизовану систему керування технологічним процесом сировинної переробки на базі PCS7 версії 7.0 + CEMAT версії 7.1 фірми SIEMENS на ВАТ "Волинь-Цемент" Dyckerhoff (м.Здолбунів, Рівненська обл., Україна) Здійснюється процедура розрахунку співвідношення всіх сировинних компонентів (з врахуванням присадки до клінкера золи вугілля і добавлянням шлаку в випалювальну піч) і процентного вмісту окислів у сировинному шламі, який повинен задовольняти вимогам необхідного клінкероутворення.

жовтень, 2011

Впроваджено в експлуатацію першу чергу автоматизованої системи керування технологічним процесом установок осушення газу Більче-Волицько-Угерського ПСГ (установки абсорберів двох цехів) на базі PCS7 фірми SIEMENS та контролерів Honeywell (м.Більче, Львівська обл., Україна)

жовтень, 2011

Впроваджено в експлуатацію автоматизовану систему керування установки компримування газу на Київській підготовчій газорозподільчій станції (ПГРС) на базі PCS7 та контролера SIMATIC S7-300 CPU315-2DP (SIEMENS).(смт.Червоний Донець, Харківська обл., Україна)

вересень, 2011

Поставка серверної шафи (сервери SIMATIC IPC547C (Siemens)-3шт.) та розробка програмного забезпечення бази даних OPC/MES серверів на базі програмного продукту компанії AspenTech InfoPlus.21 на ВАТ "Миколаївцемент"(Lafarge). Система грунтується на застосуванні сучасних мережевих інформаційних технологій клієнт/сервер для підготовки і управлінні технологічними даними, які використовуються для управління і планування підприємства, ведення даних по обладнанню і розрахунку потужностей виробництва, планування, обліку і диспетчеризації виробництва, оперативного планування виробництва. (м.Миколаїв, Львівська обл., Україна)

квітень, серпень, 2011

Виготовлення та поставка шаф керування технологічним процесом для печі нагріву газу регенерації та установки підготовки паливного та імпульсного газу на Червонодонецькій ДКС (дожимна компресорна станція) Шебелинського ГКР. Керування здійснюється при допомозі контролера SIMATIC S7-300 CPU315-2DP та панелі керування MP277 (SIEMENS). (с.Копанка, Харківська обл., Україна)

квітень, 2011

В журналі СТА 2/2011 ("Современные технологии автоматизации", http://cta.ru) надрукована стаття "Использование системы управления непрерывными процессами PCS7 и приложения Cemat фирмы Siemens для управления в цементной промышленности". В статтті описана автоматизирована система контролю пічного агрегату для випалу сировинної суміші та отримання клінкеру при виробництві цементу, яка впроваджена на ПАО «Волинь-Цемент» (м. Здолбунів, Україна).Ви можете читати on-line або зкачати pdf .

ТзОВ "ВОТУМ" © Всі права застережено, 2013